AkanvakkaAkanvakan maahisilla on nyt niin paljon puuhaa, etteivät ne tällä hetkellä ehdi kääntää Vapaan Tahdon Viikkohoroskooppeja.

Alkukielellään löydätte Brezsnyn uudet horoskoopit aina tiistai-iltaisin tai keskiviikko-aamuisin osoitteesta FreeWillAstrology.com

Alla esimerkkinä viimeinen suomennettu Rob Brezsnyn Vapaan Tahdon Viikkohoroskooppi vuodelta 2013

Rob Brezsny on tunnettu amerikkalainen astrologi, jonka viikoittaista horoskooppikolumnia Vapaan Tahdon Astrologia (Free Will Astrology, aiemmin nimellä Real Astrology) on julkaistu
yli 28 vuoden ajan, nykyisin yli 120 julkaisussa. Brezsnyn laatimat horoskoopit ovat henkilökohtaisempia, optimistisempia ja kaunokirjallisempia kuin perinteiset horoskoopit. Oleellinen konsepti hänen kirjoituksissaan on Pronoia, jonka hän määrittää paranoian vastalääkkeeksi, epäilykseksi siitä että Maailmankaikkeus on salaliitto, joka on sinun puolellasi.

Englanninkieliset horoskoopit ja muita Brezsnyn kirjoituksia
löydät osoitteesta FreeWillAstrology.com


Oinas  Härkä  Kaksoset  Rapu  Leijona  Neitsyt
Vaaka  Skorpioni  Jousimies  Kauris  Vesimies  Kalat

Oinas

Tarahumara-intiaanit luoteis-Meksikossa ovat tunnettuja kyvystään juosta pitkiä matkoja. Parhaat taittavat yli 300 kilometriä kahdessa päivässä. Ja reitit eivät ole mitään siloisia asfaltteja vaan kivisiä vuoristopolkuja kylien välillä. Anna heidän inspiroida sinua tulevalla viikolla, Oinas. Toivottavasti olet yhtä sisukas ja kestävä kuin he - rytmitä itsesi pitkää matkaa varten ja pyydä vaistonvaraista voimaasi ohjaamaan sinua.

Takaisin ylös.

Härkä

Sinulla on ehkä vain hyvinkin hämärä käsitys siitä, miten älypuhelimesi tai tietokoneesi toimii, mutta se ei estä sinua käyttämästä niiden monia ihmeellisiä ominaisuuksia. Kun olet uimassa, tiedät tuskin mitään kehosi fysiologisista prosesseista, mutta sinulla ei minkäänlaisia ongelmia kaikkien tarvittavien liikkeiden toteuttamisessa. Tässä hengessä, en ole lainkaan huolissani siitä, ymmärrätkö ympärilläsi ensi viikolla tapahtuvien asioiden syvempää merkitystä. Täydellinen ymmärrys ei ole tarpeen. Sinun tarvitsee vain luottaa siihen, että intuitiosi johdattaa sinua kiinnostaviin ja opettavaisiin suuntiin.

Takaisin ylös.

Kaksoset

"Minun ei tarvitse myydä sieluani ostaakseni onnea", sanoo eräs Charlotte Bronten "Jane Eyre"-romaanin hahmoista. "Minulla on sisäsyntyinen aarre, joka pystyy pitämään minut hengissä vaikka kaikki ulkopuoliset ilot minulta kiellettäisiin, tai niille asetettaisiin hinta jota en ole valmis maksamaan". Paina tämä pieni puhe mieleesi ja toistele sitä seuraavien kahden viikon ajan. Ainakin kerran päivässä tee se peilin edessä ääneen muistuttaaksesi itseäsi siitä, kuinka ihmeellisen neuvokas ja kykenevä oletkaan. Se myös suojaa sinua kiusaukselta etsiä lahjoja tahoilta jotka eivät voi tai halua niitä sinulle antaa.

Takaisin ylös.

Rapu

Mitä suurta seikkailua olet jo pitkään lykännyt koska se ei ole ollut helposti toteutettavissa? Mitä kiehtovaa mahdollisuutta olet halunnut tutkailla, mutta jostain syystä olet jättänyt niin tekemättä? Mitä mysteeriä olisit selvittänyt, jos sinulla vain olisi ollut aikaa ja energiaa? eikö elämänlaatusi parantuisikin jos lopultakin tarttuisit tuumasta toimeen? Seuraavien kahden viikon ajan, Rapu, sinulla on lupa paneutua itseäsi kiehtoviin asioihin, vaikka sitten työhösi ja velvollisuuksiisi käyttämän ajan kustannuksella.

Takaisin ylös.

Leijona

Juuri nyt te Leijonat olette yhtä majesteettisen mystisen raakaa voimaa. Olette puhtaan karisman liekehtiviä suihkulähteitä, vastustamattomia, pysäyttämättömiä! Tässä nykyisessä tilassanne kukaan ei voi estää teitä näkemästä koko totuutta kaikessa komeudessaan. Siksi olenkin varma, että voitto on kohta käsissänne, huolimatta liittolaistenne horjumisesta, vastustajienne pahoista viboista ja omasta hidasliikkeisyydestänne. Kaikki valloitukset eivät ole tärkeitä ja merkityksellisiä, mutta tämä on.

Takaisin ylös.

Neitsyt

Hahmo Herman Hessen "Demian"-romaanissa sanoo näin: "Elän unelmissani. Muutkin elävät unelmissa, mutteivät omissaan." Kenen unelmissa sinä elät, Neitsyt? Mikä on mielikuvitustasi ohjailevien fantasioiden lähde? Ovatko ne oman sielusi autenttisia purkauksia? Vaiko vanhempiesi ja opettajiesi ja rakastajiesi? Hiipivätkö ne mieleesi rakastamistasi elokuvista ja kirjoista ja lauluista? Ovatko ne emotionaalisten haavojesi seurausta tai rajoituksia joihin olet tottunut? Nyt on hyvä aika inventoida unelmiaan. Tarkista kuinka lähellä omiesi elämistä olet.

Takaisin ylös.

Vaaka

Charles Ives oli tunnettu amerikkalainen säveltäjä, joka eli 1874-1954. Koska hänen musiikkinsa oli kokeellista ja omintakeista, kesti kauan ennen kuin hän sai ansaitsemaansa arvostusta. Kun hän oli 73, hän voitti arvostetun Pulitzer palkinnon - sinfoniasta jonka hän sävelsi ollessaan 30. Uskoakseni olet vastaanottavalla puolella vastaavaa kehityskaarta lähitulevaisuudessa, Vaaka. Hyvä teko tai fiksu siirto, jonka teit kauan sitten saa lopulta edes osan siitä huomiosta ja kiitoksesta jota olet odottanut.

Takaisin ylös.

Skorpioni

"Ei ole oikeita vastauksia vääriin kysymyksiin", sanoo science fiction kirjailija Ursula K. Le Guin. Siksi sinun pitää olla tunnontarkka etsiessäsi kaikkein oikeimpia kysymyksiä. Vai mitä, Skorpioni? Kaikki yrityksesi löytää vastauksia ovat turhia jollet rajaa ongelmiasi elegantisti ja tarkasti. Hyvä uutinen on se, että kykysi kysyä olennaista on huipussaan. Siksi kehotan sinua nyt pitämään Tarkan Tutkimuksen Viikon. Määritä terävästi kolme kysymystä joihin sinun on tärkeää vastata seuraavien seitsemän kuukauden aikana.

Takaisin ylös.

Jousimies

Charlie Parker oli loistava jazz-muusikko. Saksofonisti ja säveltäjä, hän oli alan johtavia kehittäjiä. Ikävä kyllä hänellä oli myös kallis heroiini-tapa. Se sotki hänen taloutensa kerta toisensa jälkeen. Legendan mukaan hänen esitteli joskus tuttavilleen kahta suonta käsivarressaan valmistautuessaan piikittämään: "Tämä on minun Cadillaccini", hän totesi, "ja tämä on minun omakotitaloni". Tuon tämän esiin, Jousimies, toivoen voivani antaa sinulle tervehdyttävän shokin. Et kai tee mitään edes etäisesti Parkerin tapaa vastaavaa? Kaadatko aikaasi ja energiaasi ja rahaasi johonkin alempiarvoiseen nautinnon muotoon tai triviaaliin turhuuteen joka kaivaa maata suurempien suunnitelmiesi alta? Jos näin on, korjaa asia.

Takaisin ylös.

Kauris

"Vihaan lauluja jotka saavat sinut tuntemaan itsesi huonoksi", sanoi legendaarinen lauluntekijä Woody Guthrie. "Vihaan lauluja joiden sanomana on että olet syntynyt häviämään, että olet liian vanha tai nuori tai lihava tai laiha tai ruma tai sitä tai tätä. Sellaiset laulut syövät voimasi ja pilkkaavat sinua. Minä teen ja laulan lauluja jotka kertovat että tämä maailma kuuluu sinulle". Amen, veli Woody todistaa väkevästi! Samalla asenteella minä kirjoitan horoskooppeja. Olen onnellinen voidessani sanoa teille Kauriille että tämä asenne sopii kaikkiin teidän toimiinne tulevalla viikolla. Juuri nyt, hylätkää kaikki sanat, ideat ja toimet jotka masentavat ja tuhoavat. Nyt on aika olla periksiantamattoman positiivinen.

Takaisin ylös.

Vesimies

"En tiedä mitä menneisyydelläni vielä on minun varalleni", lausui hengellinen runoilija Tukaram. Uskoakseni useimmat meistä voivat sanoa samaa tästä syystä: menneet tapahtumat jatkavat muuttumistaan kun me kypsymme. Ne saavat uusia merkityksiä kun katsomme niitä uusista perspektiiveistä. Jokin mikä saattoi näyttää takaiskulta voikin paljastua siunauksen siemeneksi. Toteutunut toive voi vainota meitä myöhemmin. Tuon tämän esiin, Vesimies, koska uskoakseni sinun on nyt aika katsoa menneisyyttäsi uusin silmin.

Takaisin ylös.

Kalat

Legendan mukaan Jennifer Lopezin peppu on vakuutettu 300 miljoonan dollarin edestä. Bruce Springsteenin ääni 31 miljoonan ja viiniasiantuntija Angela Mountin makunystyrät 16. Tässä hengessä kannustan teitä Kaloja nyt vakuuttamaan mielikuvituksenne. En usko että tulette saamaan korvauksia. Mitään pahaa ei ole tapahtumassa. Mutta tämä askel olisi hauska rituaali, joka painokkaasti kertoisi järkimielellenne kuinka tärkeä mielikuvituksenne on ja tulee olemaan. Kykysi tehdä kuvia mielessäsi tulee joko ajamaan sinut hulluksi pelokkaine harhoineen ja aiheettomine unelmineen tai se auttaa sinua visualisoimaan yksityiskohtaisesti niiden tilanteiden täsmällisen luonteen, joita haluat tulevaisuudessasi luoda.

Takaisin ylös.
Mitä on Pronoia?

Määritelmä: Pronoia on vastalääke paranoialle. Se on ymmärrys Maailmankaikkeuden perustavanlaatuisesta ystävällismielisyydestä. Se on harjoitusohjelma, jossa valmennat aistisi ja älysi huomaamaan että elämä antaa sinulle aina juuri sitä mitä haluat, juuri silloin kun haluat.

Hypoteesi: Paha on tylsää. Kyynisyys on idioottimaista. Pelko on paha tapa. Epätoivo on laiskuutta. Riemu on kiehtovaa. Rakkaus on sankarillisen nerokkuuden teko. Nautinto on meidän syntymäoikeutemme.

Toimintatapa: Toimi kuin maailmankaikkeus olisi ihme joka on luotu sinua viihdyttämään ja valaisemaan. Oleta että salaiset avustajat työskentelevät kulissien takana auttaen sinua muuttumaan siksi suurenmoiseksi mestariteokseksi jollaiseksi synnyit. Liity salaliittoon kylvääksesi siunauksiasi koko luomakunnalle.

Lisää Pronoiasta löydät Rob Brezsnyn kirjasta “Pronoia Is the Antidote for Paranoia, Revised and Expanded: How the Whole World Is Conspiring to Shower You with Blessings”, jonka puolestaan löydät Amazon-verkkokaupasta osoitteesta http://bit.ly/Pronoia

Takaisin ylös.